Let op: Vanaf vrijdag 15 december zullen wij geen gebruik meer maken van het Whatsapp nummer. 

Interne geneeskunde

Alles voor inwendige ziektes

Diergeneeskundig Centrum Breda ziet dagelijks een groot scala aan niet chirurgische gevallen zoals: braken, diarree, hartproblemen, bloedarmoede, veel drinken/plassen, onverklaard gewichtsverlies of aankomen en koorts.

Om deze vaak ingewikkelde gevallen goed te behandelen is uitgebreide kennis noodzakelijk gepaard met geavanceerde diagnostische middelen zoals: medische beeldvorming, uitgebreide bloed/urine analyse, endoscopische onderzoeken en microscopisch onderzoek.

Bij inwendige ziekte is het regelmatig nodig om een patiënt op te nemen voor de behandeling. Wij beschikken over uitgebreide, gesplitste (hond, kat en konijn/knaagdieren) opname mogelijkheden wat zorgt voor minder stress en daarmee verbetering van de zorg die we kunnen verlenen. Ook voor Intensive Care kan uw dier bij ons terecht.

Als uit de onderzoeken blijkt dat uw dier geopereerd moet worden, kunnen wij hem/haar gewoon in onze kliniek helpen. Hiervoor kunnen de assistentes een afspraak maken op een moment dat het u schikt, maar bij spoedgevallen kunt u ook intern doorverwezen worden naar de weke delen chirurg om u zo snel mogelijk te kunnen helpen. De zorg voor uw dier blijft hierin onze absolute prioriteit.

Lees hier meer over chirurgie 

Heeft u vragen over de zorg die wij aanbieden of wenst u een afspraak te maken, aarzel dan niet om contact op te nemen, maar uiteraard kunt in het geval van spoed beter even bellen (076 - 532 83 58).

Lianne - Dierenarts

Lianne

Lianne Dierenarts
Lees info
Terug naar Onze diensten